Yamalak Ortaokulu

Vizyon: İNSAN UNSURUNU ESAS ALAN; TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARINA UYGUN, ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARINA BAĞLI; VATANINA, MİLLETİNE VE DEĞERLERİNE SAYGILI, ÇAĞDAŞ MEDENİYETLER SEVİYESİNE ÇIKMAYI İLKE EDİNEN; ÇALIŞKAN, DÜRÜST, ARAŞTIRMACI, PROBLEM ÇÖZMEYE YATKIN, SORUMLULUK ALABİLEN, BAĞIMSIZ KARARLAR VEREBİLEN; KATILIMCI RUHU GELİŞMİŞ ÖZGÜR BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: İNSANI SEVEN VE DEĞER VEREN, VATANINA MİLLETİNE BAĞLI; BULUNDUĞU KURUMDA OLMAKTAN HOŞNUT OLAN “BİZ” BİLİNCİNE SAHİP, KALİTEYE ÖNCELİK VEREN; “YAMALAK KOLEJİ” OLGUSUNU ÖN PLANDA TUTAN; ÇALIŞKAN, DÜRÜST , ARAŞTIRMACI, SORUMLULUK SAHİBİ BİREYLER YETİŞTİRMEYE ÖNEM VEREN BİR KURUM OLMAKTIR.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yamalakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YAMALAK MAH. ATATÜRK(YAMALAK) CAD. YAMALAK ILKOKULU BLOK NO: 92 KUYUCAK / AYDIN

Yerleşim Yeri - 2000 nüfuslu bir kasabadır

Ulaşım Yolcu Minibüsleri saat başı hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 70-16